14 éve Önökért

Cégünkről

A Gondola Kft 1989-ben került megalapításra. Fennállásunk óta több mint 10.000 szélvédőt cseréltünk. Központi telephelyünk kialakításánál gondos figyelmet fordítottunk arra, hogy az összes gépjárműfajta, mind a személygépkocsik, mind a tehergépkocsik, mind a kamionok egyaránt beférjenek a műhelyünkbe.
Ügyfélvárókban ingyenes Wi-Fi kapcsolattal rendelkezünk ügyfeleink részére

 

Központi raktárunkban a Jüllich Car Glas Kft-nél több mit 40.000 gyári, OEM minőségű, első osztályú szélvédő és oldal és hátfalüveg található, a világ 2 piacvezető szélvédő gyártójától a Fuyao- és a Xinyi Group-tól valamint több nemzetközi beszállítóval (Saint Gobain Autover,Guardian, Nordglass)állunk kapcsolatban, mely garancia a gyors üvegellátásra.

A termékeink rendelkeznek az európai TÜV, ECE 43 minősítéssel, E jellel, valamint a legmodernebb segédeszközökkel ( Fein kivágó-gép) és anyagokkal ( Sika Automotive) dolgozunk.

Szolgáltatásként teljes körű biztosítási kárügyintézéssel, helyszíni kárfelvétellel állunk az Önök rendelkezésére. Amennyiben az Önök gépjárművei rendelkeznek Casco biztosítással abban az esetben a 10%-os önrészt elengedjük.

A beszerelést igény szerint az ön otthonában, munkahelyén, akár 3 órán belül végezzük.
Beépített üvegeinkre 12 hónap, beázásra örök GARANCIÁT vállalunk. ( Mi nem költözünk, nem váltunk céget több mint 25 éve)

A Sika cég partnereként tovább szélesítettük a termékpalettánkat és építőipari ragasztó-, szigetelő és tőmitőanyagok kereskedelmével. Itt felvilágosítást kaphatnak termékeinkről, felhasználásukról, minőségről, árakról: www.gndcenter.hu